hirdetés

Fantasztikus áron kapható a BlitzWolf kávéfőzője

hír
Fantasztikus áron kapható a BlitzWolf kávéfőzője 1
írta: hajas
2021-11-23

A BlitzWolf már három kávéfőzőt dobott a piacra. Elsőként a BW-CMM1 debütált, majd jött a cikk főszereplője, vagyis a BW-CMM2, majd nem sokkal később érkezett a gyártó csúcsgépe, a BlitzHome BH-CMM5. Jelenleg a középső modellhez tudtok jó áron hozzájutni, a BGc4a0d3 kóddal 28 100 forintot kérnek érte.

A BlitzWolf BW-CMM2 presszógép még áprilisban járt szerkesztőségünkben, és rögtön meg is kedveltük. A róla készült tesztünket ide kattintva érhetitek el. A termék remek külsővel rendelkezik, a rozsdamentes acél borítás kifejezetten jól áll neki, így minden konyhába passzol. Az 1100 watt teljesítményű készülék hátulján találjátok a másfél literes víztartályát, amiből saját magának szivattyúzza és melegíti fel a vizet 92-95 Celsius-fokra, amit 15-20 bar nyomással képes átpréselni a kávépogácsán. A karon két nyílás található, vagyis egyszerre akár két csészényi kávét is készíthettek.

Extraként a készülék oldalára tejhabosítót szereltek, így meglephetitek magatokat és a barátokat akár egy finom cappuccinóval vagy lattéval is. A gép elején található érintőgombok segítségével tudjátok vezérelni, ahol többek közt beállíthatjátok, hogy mennyi vizet használjon fel. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a BGc4a0d3 kuponkódot, akkor 28 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Banggood csehországi raktárából, ingyenes és gyors szállítással.

hirdetés