hirdetés

Ez a BlitzWolf legolcsóbb Full HD projektora

hír
Ez a BlitzWolf legolcsóbb Full HD projektora 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2021-12-08

A BlitzWolf már több, mint tízféle projektorral rendelkezik, amivel lassan a konkurensek fejére fog nőni darabszámban is. A legtöbbje a budget kategória szülötte, a „low-end” cuccoktól a középkategóriás darabokig mindenfélét gyárt a vállalat. Mi viszont azt szeretjük, ha az ár/érték arány jól kiadja, így a legolcsóbb BW-VP14-et pécéztük ki. A terméket teszteltük is korábban, az árát durván tartja, de még így is ez a legolcsóbb 1080p projektor a maga 43 000 Ft-os árával, amit a RendKinait22  kuponkóddal lehet elhozni, cseh raktárból, így pár nap alatt lerajka a futár a lábtörlőtökre.

Ez a funkció azért fontos, mert így gyakorlatilag minden YouTube videót, netflixes sorozatot rátolhattok a projektorra, hogy vetítse ki. Ráadásul nem kell a beépített androidos rendszerrel szenvedni, amik szinte kivétel nélkül szutykok ebben az olcsó kategóriában.

A hátoldalán található a csatlakozók jó része, ahol a kéteres tápkábel bemenetén kívül találunk egy HDMI portot és két USB csatlakozót, a jack dugó és az AV port pedig az oldalára került. A vetítő méreteit tekintve egyáltalán nem nagy, sőt, ráillik akár a mini jelző is a maga 203x128x182 milliméterével.

Nem véletlen szerepel a címben az, hogy ez eddig a legolcsóbb FHD-s projektora a BlitzWolfnak. A Banggoodon a RendKinait22 kuponkóddal mindössze 43 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Ez az összeg már elfogadható egy ilyen projektorért, főleg, hogy cseh raktárból küldik, teljesen ingyenes postázás mellett, importköltségek pedig nem fogják terhelni a futárszolgálattal szállított csomagot.

hirdetés