hirdetés

Érdekes powerbankok BF alkalmából

hír
Érdekes powerbankok BF alkalmából 1
írta: Don Kartács
2020-11-23

Két powerbankot is találtunk, ami egy kicsit kilóg a szokásos sorból. Egy extrém picit és cukit és egy gigantikusat, az előbbi 10 000, az utóbbi 50 000 milliamperóra kapacitású. Azt nem tudjuk, hogy tényleg annyit tudnak-e, de brutálisan olcsók, ha a gyári értékek igazak.

Asometech powerbank

Ellentétben a Raxfly termékével, az Asometech pont az ellenkező utat járja be, és a gigantomán felhasználókat célozza. Ha van powerbank amire mindent felhegesztett a gyártó, akkor ez az, az 50 000 mAh névleges kapacitást 7 db porttal és két LED-es lámpával, illetve egy komplett visszajelző panellel fejelték meg, úgy néz ki a termék, mint egy mini Alfa űrbázis. A bemenetek a Raxflyhoz hasonlóan alakulnak, 3 db-on keresztül lehet etetni, és minden típusból van egy, így tetszés szerint tölthető Lightning, Type-C vagy micro USB porton keresztül. Természetesen a világ összes védelmét is megkapta a cucc, a Raxfly-hoz hasonlóan.

A kimenetek hasonlóan bőségesek, 4 db USB-A csatlakozó szolgáltatja az energiát, ebből 2 db – a naranccsal jelöltek – ismeri valamelyik gyorstöltési szabványt, legalábbis állítólag, ugyanis a leírás nem túl bőbeszédű. A két LED pedig elemlámpaként funkcionál, ez olyan ikonikus eleme a kínai cuccoknak, mint a japán autókban a kvarcóra. A telep nem lett kicsi, 165*81*40 mm-es, vagyis ez inkább egy táskába vagy az éjjeli szekrényre való szerkezet, már csak azért is, mert a súlya 1090 gramm, vagyis több, mint 1 kiló. A szállítás elég borsos, 11 dollárt kérnek érte, de rá lehet tenni a BLACKFRIDAY420 kupont, ami 9200 Ft-ra csökkenti a végösszeget. Egyrészt így már nem áfa- és vámköteles, másrészt ennyiért feleekkora kapacitással rendelkező powerbankokat szoktak kínálni.

hirdetés