hirdetés

Egy ütős Core i7-es Nvisen mini PC kuponos akcióban vihető

hír
Egy ütős Core i7-es Nvisen mini PC kuponos akcióban vihető 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-11

A mai napon egy remek mini PC-t akciózott le a Banggood, melyet így rendkívül kedvező áron vásárolhatunk meg. A számítógép helytáll szinte minden feladat elvégzésében, mert 10. generációs Core i7-es proci, sok RAM, gyors SSD van benne. Talán egyedül a játékok tudják megfektetni, mert nincs benne dedikált videókártya, de régebbi címekkel még így is elmegy. A gép mindössze 161 000 forintba kerül, és ennyiért nem egy belépőkategóriás gépet kapunk, mint itthon, hanem egy kompetens erőgépet több, mint értékelhető teljesítménnyel.

Viszont a WiFi-je kétcsatornás, a LAN portja pedig gigabites sávszélességre képes. Került rá négy darab USB 3.0, két darab USB 2.0 és egy Type-C port is. A képet HDMI-n és DisplayPorton keresztül is meg tudja jeleníteni, illetve két monitorral is használható. Előretelepített, jogtiszta Windows 10-zel érkezik a masina, így akár rögtön munkára fogható.

Mindig bajban vagyunk, amikor meg kell határozni egy mini PC esetében, hogy mi éri meg, és mi nem, illetve, hogy milyen hazai piacon kapható cucchoz hasonlítsuk. Ilyet nem lehet itthon kapni, de még hasonlót sem, csak laptopban. Az viszont más kávéház, és minimum kétszeres szorzó van annak az árán. Az Nvisen MU02 most Banggoodon a BGMU02SP kuponkóddal 161 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Ez pedig egy alsó/középkategóriás gép ára, viszont sokkal jobb hardvert kapunk cserébe.

hirdetés