hirdetés

Csúcs Jimmy porszívóvásár a Banggoodon

hír
Csúcs Jimmy porszívóvásár a Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2021-09-15

A Banggood szülinapja már előző héten véget ért, így már nehezebb a vadászat a jó ajánlatokra, de szerencsére így sincs nagyon nehéz dolgunk. A Jimmy JV85 Pro akkumulátoros porszívót például rendkívül alacsony áron lehet rendelni csehországi raktárból. A géphez rengeteg kiegészítő jár, és ehhez a modellhez már külön felmosóegység is vásárolható.

Rengeteg kiegészítője van a kütyünek. A toldócsövénél kezdődik a felsorolás, ami középen megtörhető, így az ágy alá is kényelmesen betolhatjuk a gépet. Kétféle motoros fejet adnak hozzá, van egy padlóra való, és egy matracokra ajánlott atkaeltávolító fej. Az előbbihez kétféle kefét adnak, egyet kemény padlóra, egyet pedig szőnyegre. Továbbá három darab kefés szűkítő is a szett része, és a flexibilis cső, amivel autót lehet nagyon jól pucolni. Egy hajlítható könyök, a falitartó és töltő a maradék elemek. Az alapcsomag részét viszont nem képezi a felmosótartály, amivel feltörölni is tudunk, de ez külön beszerezhető Aliexpressről.

A Jimmy JV85 Pro kezdeti ára 100 000 forint felett volt valamivel, erre pedig már a Dyson fanok is csettintenek, mert ez nem kevés pénz. Azóta azért lefolyt egy kevés víz a Dunán, és lejjebb ment ennek az ára is. Banggoodról a BGHU0990 kuponkóddal 74 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már megrendelhető. EU raktárból küldik futárszolgálattal, teljesen ingyenes szállítással, így semmiféle plusz költségtől nem kell tartanunk. Ez az összeg sem kevés, de egy ilyen csúcs akkumulátoros gépért ez egy igen korrekt ajánlat.

hirdetés