hirdetés

Csak 7300 forintot kérnek a Tronsmart Onyx Ace fülesért

hír
Csak 7300 forintot kérnek a Tronsmart Onyx Ace fülesért 1
írta: hajas
2021-11-13

Sokan szeretitek a semi in-ear füleseket, a Tronsmart Onyx Ace pedig pont ilyen készülék. Amikor elkészült a tesztünk, akkor még 14 500 forintot kértek érte, most viszont féláron rendelhetitek meg a Geekbuying német raktárából, villámgyors szállítással.

Tesztünk során kifejezetten kedveltük a Tronsmart Onyx Ace fülhallgatót, mert minden olyasmit tudott, amitől egy ilyet jó hallgatni. A fülesek egy töltéssel 6 órán át is kibírják, a bölcső pedig további 24 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában, ráadásul Type-C porton keresztül pikk-pakk feltölthető, így minden modern követelménynek megfelel. A hangja remek volt a 15 000 Ft körüli árhoz képest, de akkor mit mondjak úgy, hogy most 7300 forintért vihető? Ráadásul kezeli az aptX szabványt is, ami kifejezetten minőségi zenehallgatást tesz lehetővé. A késleltetése extrém alacsony, gyakorlatilag csúszás nélkül lehet vele filmeket és videókat nézni, ami azért a régebbi modellekről nem volt elmondható.

Valószínűleg a precizitást Qualcomm chipnek köszönheti, azért csak kijön, hogy minőségi elemekből építkeznek a Tronsmartnál. Remek a mikrofonja is, vagyis aki headsetet keres, az is megtalálja a számítását, maximum csak az egyik szárat használja, nem mindkettőt.

Az ára pedig eszméletlenül kedvező, hiszen az NNNDEACE kóddal mindössze 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak érte fizetnetek, ráadásul ez az összeg már tartalmazza a szállítási díjat is, további költségekkel pedig nem kell számolnotok, hiszen EU tagállamból hozza a futár.

hirdetés