hirdetés

Brutálisan olcsó a Nasum akksis, 25 centis láncfűrésze

hír
Brutálisan olcsó a Nasum akksis, 25 centis láncfűrésze 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-03-16

A Nasum szerszámgyártót a lombfúvójuk miatt ismertük meg, de más szerszámgépeik is vannak. Az akció tárgya például egy akkumulátoros láncfűrész, a kétkezes fajtából, ami már egy teljesértékűen használható gép. Az ára viszont olyan, mintha elírták volna, eddig 26 000 forintba került akciósan, most viszont a RendKinai199 egyedi kuponkóddal 19 000 Ft-ért vihető a Tavaszi vásár alkalmából, ingyenes szállítás mellett. A komolyabb márkáknál ennyiért maximum egy akkut kaptok.

Ebből a telepből rögtön kettőt is adnak a 19 000 Ft-os árért cserébe,  ami jelentősen megnöveli a használati időt.

A kétkezes láncfűrésznek pedig vannak olyan „extrái”, amelyek az olcsóbb modellek esetében nem minden esetben képezik a felhozatal részét:

  • reteszelő biztonsági gomb (nem engedi véletlenül elindítani a szerkezetet)
  • biztonsági fék (automatikusan megáll ha nem húzzuk a ravaszt, illetve van rajta külön biztonsági kar is)
  • beépített lánckenő rendszere van
  • láncfeszítő tekerő, amit kézzel, szerszám nélkül is használhattok

Kicsit körülnéztünk, hogy milyen hasonló eszközöket lehet itthon kapni. Az az igazság, hogy ezt azért távolról sem neveznénk prémiumnak, de nagy általánosságban kijelenthető, hogy minimum két-háromszor annyiba kerülnek a komolyabb márkák, mint a Nasum gépe, és akkor még nagyon konzervatívak voltunk a becslésünkkel.

Ezzel szemben ez a kínai szerszám a RendKinai199 egyedi kuponkóddal mindössze 19 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ba kerül, és ingyenesen ki is szállítáják. Ennyiért megkapjuk magát a gépet, két aksit, töltőt, láncot és a láncvezetőt is.

hirdetés