hirdetés

Brutálisan alacsony áron a Mifo O5 (EU raktár)!

hír
Brutálisan alacsony áron a Mifo O5 (EU raktár)! 1
írta: SonkaMod
2020-07-07

Nem titok, hogy egy eszméletlen jó kis TWS füles a Mifo O5, hiszen ezt már mi is leírtuk a részletes tesztünkben, illetve már egy olvasói vélemény is alátámasztja ezt a Népítéletben. Nem is csoda, hogy az alapára 25 000 forint körül alakul, ami azért sokak számára sok egy fülhallgatóért. Most a Geekbuyingon flash sale-be került, és – kapaszkodjatok meg – csak 15 600 forint. Ez az a mértékű akció – majdnem 40% -, amire nem számít az ember, és éppen ezért borzasztóan meg tud neki örülni. Elvileg 24 óráig él a promóciós ár, de erre azért ne vegyünk mérget. Hab a tortán, hogy németországi raktárból küldik, ideér egy hét alatt és a szállítási költség is csak pár dollár.

A mikrofonja is használható, normál körülmények között teljesen jól lehet vele hívásokat lebonyolítani. Egyedül az AptX hiánya zavaró kicsit, de ennyi pénzért ezt nézzük el neki, hisz a mostani 15 600 forintos áron brutálisan jó vétel. A Németországból való szállítás nem egészen 3$ (de a NNNGIZ3OFF kuponkóddal ezt a kis többlet költséget is eltüntethetjük), cserébe nincs se áfa, se vám és még a kézbesítés is gyors, körülbelül egy héten belül meg is érkezik.

UPDATE: A kínaik is megtudták, hogy mennyire örülünk ennek az akciónak, így adtak még egy kupont is rá, ami levesz még többet, mint a postaköltség! Így szállítással együtt kijön 15 600 forintból a NNNGIZ3OFF kuponkóddal!

hirdetés