hirdetés

Bomba jó áron vihető az 5G képes Poco F3

hír
Bomba jó áron vihető az 5G képes Poco F3 1
írta: hajas
2021-11-26

A Poco tavasszal rántotta le a leplet az F3-ról, aminek az ára azóta szépen süllyed lefele. Most a Banggood Black Friday akciójának köszönhetően rendkívül kedvező áron, mindössze 101 400 forintért rendelhetitek meg, vagyis jóval olcsóbban juthattok hozzá, mint a hazai boltokban.

A Poco F3-hoz idén áprilisban volt szerencsénk. Ha esetleg nem láttátok volna még a róla készült részletes tesztünket, akkor kattintsatok erre a linkre. A telefont egy Qualcomm Snapdragon 870-es processzor hajtja, ami mellé 6 GB RAM és 128 GB USF 3.1-es belső tárhely társul. Hatalmas, 6,67 colos AMOLED kijelzőt kapott, HDR10+ támogatással, aminek gyönyörűek a színei, ráadásul még erős napsütésben is jól látszik, sőt, ezt még megfejeli a 120 Hz-es képfrissítési és a 360 Hz-es mintavételezési ráta. A 4520 mAh-s akkumulátora a gyártó szerint 2 napos üzemidőt biztosít a készüléknek, tölteni a 33 wattos gyorstöltővel tudjátok Type-C porton keresztül.

A készülék hatalmas erőssége, hogy támogatja az 5G és a WiFi 6 technológiákat, vagyis villámgyors sebességgel tudtok netezni vele. A Poco további hasznos dolgokkal pakolta még tele a telót, többek közt találtok benne NFC-t, infra portot, jack dugót, és sztereó hangszórókat is, melyek Dolby Atmos támogatással rendelkeznek. A hátsó kamerarendszere 3 elemből áll, aminek a fő egysége egy 48 MP-es Sony IMX 582, emellett még van egy 8 MP-es ultraszéles és egy 5 megapixeles makró egység, elöl pedig egy 20 MP-es szelfikamera található.

A Black Friday akciónak köszönhetően most rendkívül jó áron rendelhetitek meg Banggoodról a telefont, mindössze 101 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, és ebben az összegben már benne van az EU Priority Line szállítási mód is.

hirdetés