hirdetés

Belépőszintű áron vásárolható a páréves 360 S7 csúcsporszívó

hír
Belépőszintű áron vásárolható a páréves 360 S7 csúcsporszívó 1
írta: SonkaMod
2021-10-12

A 360 bizonyos időnként kiad egy-egy robotporszívót, ami sok esetben a csúcskategóriát képviseli. Jelenleg az S10-es modellnél tartanak, de még lehet kapni a régebbieket is. A 360 Global Store-ban például rendkívül alacsony áron lehet megrendelni az S7-es modellt, amit még 2019-ben teszteltünk. Az akkori ára ennek a gépnek elég magas volt, 100 000 forintnál is többet kellett érte fizetni, most már viszont mindössze 54 000 Ft-ért megvásárolhatjuk EU raktárból.

A porszívó tele akkumulátorral 90 percet képes üzemelni, ha esetleg ennyi idő alatt nem végez a takarítással, akkor automatikusan visszatér a töltőre, majd később folytatja a takarítást onnan, ahol abbahagyta.

A 360 S7 robotporszívója még egy csomó helyen kapható. Lehet rendelni Geekbuyingról és Aliexpressről is. Az utóbbi helyen az UREPYVBRU7F5 kuponkóddal már mindössze 54 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet kapni. A szállítást a UPS futárszolgálat bonyolítja le, teljesen ingyen és az EU raktár miatt áfamentesen érkezik meg hozzánk a gép.

hirdetés