hirdetés

Banggood szülinapi ajánlat: Yunmai masszázspisztoly

hír
Banggood szülinapi ajánlat: Yunmai masszázspisztoly 1
írta: SonkaMod
2021-09-09

Egy olyan termék leakciózásával kedveskedik nekünk a Banggood, amire az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet. A Yunmai masszázspisztolya ugyanis egy brutális eszköz. Ha megsérültünk, vagy csak simán szeretnénk elkerülni a sportolásból adódó sérüléseket, akkor nagyon jó szolgálatot tesz, mert tényleg működik, de a használata egyáltalán nem kellemes. Kicsit mazochistának kell lenni hozzá, de kifizetődik, mert sokkal rosszabb dolgokat előzhetünk meg vele.

Mindössze egy gomb van rajta, azzal kell bekapcsolni, és a három sebességi fokozat közül választani. Négy apró LED mutatja a töltöttségi szintet, ha pedig lemerült, akkor a saját egyedi töltőjével lehet újratölteni, de körülbelül 80 napig erre nem lesz gondunk. Egy hordtáskát is adnak az eszközhöz, így könnyű a tárolása, és hordozni is lehet.

A Yunmai Pro Basic-et a tesztünk idejében 30 000 forint környékén lehetett megrendelni, de a mostani Banggood szülinapon már csak 20 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BG97c2cd kuponkóddal. Ennyiért kocasportolóknak, és olyanoknak is megéri, akiknek az ülőmunka miatt fáj a válluk vagy a hátuk. EU raktárból szállítják, extra költségektől mentesen.

hirdetés