hirdetés

Az ütős Tronsmart Force Pro hangszóró olcsón vihető

hír
Az ütős Tronsmart Force Pro hangszóró olcsón vihető 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-04-29

A Force Pro az egyik legnagyobb teljesítményű Tronsmart hangszóró, 60 W-tal képes kitolni magából a zenét, és természetesen több darabot is össze lehet kapcsolni. A kifejezetten ellenálló külsővel rendelkező zajláda rendelkezik még néhány finomsággal, NFC-vel párosítható, elzenél 15 órát egy töltéssel, ellenáll mindenféle behatásoknak és power bankként is használható. Annak idején a teszt alatt sokalltam az érte kért 26 400 Ft-ot, ez a mostani 19 500 Ft sokkal jobban hangzik, amit az NNNRendeljkinait01 kóddal érhettek el. A szállítás 260 Ft, és európai raktárból érkezik a termék.

Kapott a Force Pro NFC chipet is, ami megkönnyíti a vezeték nélküli párosítást, illetve amit még kiemelnék, az a SoundPulse technológia, amivel elég brutális basszusokat képes kitolni magából.

Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy ez nem egy pici és könnyű darab, majdnem másfél kiló, de hát a teljesítményhez kell a megfelelő méret is. Egyetlen dolgot sajnáltam, hogy ez még nem az app alapú széria, mint az újabb Tronsmart cuccok, így a hangképbe elektronikusan nem lehet belenyúlni, de szerencsére alapból elég állat módjára szól, szóval az érte kért 19 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot mindenképpen megéri. Az ár eléréséhez az NNNRendeljkinait01 kódot használjátok, a szállítás 230 Ft, és európai raktárból érkezik a termék.

Akit pedig a többi Tronsmart fesztiválos kedvezmény is érdekel, látogasson el az esemény kezdőoldalára, ami itt érhető el.

hirdetés