hirdetés

Az iLife is bemutatta a saját, extra erős morzsaporszívóját

hír
Az iLife is bemutatta a saját, extra erős morzsaporszívóját 1
írta: SonkaMod
2021-06-03

Hozzávetőlegesen két hónapja dobta piacra a Baseus azt az autósporszívót, ami 15 kPa szívóerővel rendelkezik, ami egy elképesztően magas szám egy ilyen mini porszívótól. Főleg autótakarításra és egyéb kisebb munkákra ajánlottak ezek az eszközök, de ha ilyen ütemben fejlődnek, akkor lassan már a szomszédos helyiségből is kiszippantják a dzsuvát. Az iLife M50-es készüléke is igen erősre sikerült, legalábbis a hivatalos adatok alapján, az Aliexpressen pedig kifejezetten jó promóciót hirdettek meg rá.

Három darab 2500 mAh-s akkumulátor cellával rendelkezik, ezekkel több, mint fél órát tudunk takarítani normál módban, ha pedig maximumra állítjuk a szívóerőt, akkor nagyjából negyedórát bírja. A szűrőrendszere tartalmaz HEPA filtert, ami csapvízzel mosható, ahogy a többi részegység is. Kétféle fejet adnak a géphez, van egy sima szűkítő és egy lapos, amivel nagyobb felületet is lefedhetünk.

A gép közvetlen kihívója a Baseus A3-nak, ami egy nagyobb név, így nyilván annál nem lehet drágább az M50. Az Aliexpressen elég elrugaszkodott az árazása, de ezt nyilván ők is tudják, így elérhető hozzá egy 30$-os store kupon, így a végösszeg körülbelül 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz, ami már kifejezetten alacsonynak mondható. Az iLife rendelkezik több európai raktárral is, így ez is rendelhető Lengyelországból, ingyenes, 7 napos gyors szállítással, áfa- és vámköltségek nélkül.

hirdetés