hirdetés

Az egyik legjobb BlitzWolf projektort most kell rendelni

hír
Az egyik legjobb BlitzWolf projektort most kell rendelni 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-01-17

Az előző nyáron járt nálunk teszten ez a BlitzWolf FHD vetítő, amire talán rá lehet mondani, hogy a legjobb. A képe az árához képest baromi jó, a fényereje is többet nyújt, mint várnánk, az pedig hab a tortán, hogy a rajta lévő Androidos rendszer is gyors. A full automata projektor ehhez képest nem drága, most pedig kuponnal még lehet faragni is az árán, így mindössze 75 000 Ft-ért meg lehet rendelni csehországi raktárból.

Android 9 alapú rendszer van rajta, aminek a lelke a Mediatek MT9255-ös processzor. Az okosrendszer duális WiFi-vel tud az internetre csatlakozni, de még a kábeles lehetőség is adott. Egyéb más portból is szépen jutott a projektorra, a LAN és az audió jack mellett van AV, két darab HDMI és két USB port is.

A tesztünket mindenkinek a figyelmébe ajánlom, mert alaposan kitapasztaltuk, hogy mit tud a kütyü és azt le is írtuk. Szerintünk az egyik legjobb BlitzWolf projektor jelenleg, az ára pedig egészen alacsony. Alapból is az, de most a BG7ba665  kuponkóddal már 75 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, ingyenes házhozszállítással, európai raktárból.

hirdetés