hirdetés

Az egyik legjobb BlitzWolf fejhallgató most csak egy tízes

hír
Az egyik legjobb BlitzWolf fejhallgató most csak egy tízes 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-01-25

A BlitzWolf BW-HP2 Pro egy olyan fejhallgató, ami igazán hű a gyártó jó hírnevéhez. Nem túlgondolt az eszköz, abszolút hétköznapi kinézettel és tudással, de az árához képest szépen szól, jól lehet vele telefonálni, az üzemideje pedig zseniális. Mi is teszteltük és nagyon megszerettük, a mostani, nagyjából 10 700 forintos áráért cserébe pedig bomba vétel.

Kellően telt, kiegyensúlyozott hangképet ad és telefonálásra, meetingelésre is jól használható. Ami ezen tulajdonságait illeti, alapvetően többet nyújt, mint amennyit ennyi pénzért remélhetünk.

A Banggoodon sosem volt drága az eszköz, de jellemzően 14-15 000 forint között alakult az ára. Most azonban olcsóbb és a BG452196  kuponkóddal még faraghatunk az árán, így pedig már csak 11 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, teljesen ingyenes szállítással. Aki kételkedik benne, hogy ez egy nagyon kedvező ajánlat, az olvassa el a róla készült tesztünket, mert nem sok rosszat tudtunk róla írni.

hirdetés