hirdetés

Asztali lámpa helyett is jó a Baseus monitor világítás

hír
Asztali lámpa helyett is jó a Baseus monitor világítás 1
írta: SonkaMod
2021-06-04

A Baseus a monitorlámpák megalkotásában elsődleges szerepet vállalt, a kínai piacon talán ők jelentek meg először ilyen eszközzel. Többféle megoldást is kínálnak a témában, a Banggoodon pedig az egyik ilyen most nagyon jó áron rendelhető és nem kis fegyvertény, hogy EU raktárból. A lámpának állítható a fényereje és a színhőmérséklete, valamint Type-C portról működik, ami szintén egy jó pont.

A Baseus lámpáját egy mozdulattal fel lehet helyezni a monitor tetejére és egy Type-C porton keresztül táplálhatjuk meg árammal. Így egy telefontöltő, powerbank vagy egy számítógépen lévő USB csatlakozó is megfelel erre a célra. A fényereje fokozatmentesen állítható az oldalára helyezett potméter segítségével, valamint a színhőmérsékleten is változtathatunk három lépcsőben. Memóriafunkcióval rendelkezik, ami annyit tesz, hogy a következő bekapcsoláskor ugyanabban az üzemmódban kapcsol be, amiben utoljára üzemelt.

A lámpát több webshopban is meg lehet rendelni, de jellemzően Aliexpressen még a kínai raktáras verziók is drágábbak, mint most a Banggoodon a BGCZTUYT kuponkóddal, amivel 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. A szállítás pedig ingyen jár hozzá és se áfa, se kezelési költség nem fogja terhelni a csomagot mert EU raktárból rendelhető.

hirdetés