hirdetés

Lenyűgöző a legújabb Baseus akkumulátoros asztali lámpa

Ez aztán mindent tud

hír
Lenyűgöző a legújabb Baseus akkumulátoros asztali lámpa 1
írta: SonkaMod
2021-05-07

Körülbelül két hete jelent meg a piacon a Baseus legújabb asztali lámpája, ami – hűen a gyártó nevéhez – nagyon kívánatos kütyü lett. Változtatható a színhőmérséklete, a fényereje, van automata fényerőállítása és még akkumulátoros is. A termék nagyon sokrétű, minőségi anyagokból készült és még csak nem is drága.

A fényereje fokozatmentesen állítható, de a legnagyobb érték az 500 lumen. Memória funkcióval ellátott, tehát a következő bekapcsolásnál azt a színt és erősséget fogja hozni, ahogy ki lett kapcsolva. Az alján egy kétállású kapcsoló segítségével lehet rajta bekapcsolni a fényérzékelő módot, ilyenkor a környezethez igazítja a fényerejét, például szürkületben csak kicsit világít, míg korom sötétben ami a csövön kifér. A színhőmérséklete is változtatható, a minimum 3000 Kelvin, a maximum pedig 6000K.

Sötétszürke és fehér színben kapható a lámpa és ahhoz képest, hogy mennyit tud, nagyon alacsony áron elérhető. Aliexpressen körülbelül 4-5 bolt árulja, de a legjobb ajánlatot a Baseus Smart-Lightning Store adja, ahol elérhető rá egy 2$-os store kupon, valamint az ADAPTIVE10 kóddal még egy tetemes darabot lefaraghatunk az árból, így 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is lehet rendelni. Ez az összeg áfa- és vámhatár alatti, a szállítás pedig teljesen ingyenes ehhez a lámpához. A Baseus megint meg tudott minket lepni, hiszen egy ilyen eszközért simán el lehetne kérni akár 15 000 forintot is.

hirdetés