hirdetés

Anker Soundcore mindenes ébresztő lámpa és hangszóró

hír
Anker Soundcore mindenes ébresztő lámpa és hangszóró 1
írta: Don Kartács
2021-11-10

Mostanában nagy mánia lett mindenféle funkciót egyetlen eszközbe integrálni, az Anker Soundcore ezek jeles képviselője. Hangszóró, ébresztőóra, vezetéknélküli töltő, FM rádió és fehérzaj generátor is egyben, és a dizájnja sem úgy néz ki, mintha a rizsföld közepén ácsolták volna össze. Cserébe meg is kell fizetni a sok funkciót, általában 36 000 Ft-ot kérnek érte, de ezt most megfelezhetitek a BG3ac02e kóddal, így az ár 18 200 Ft-ra mérséklődik. A szállítás 1200 Ft, az áfát és a vámot a Banggood fizeti a termék után.

Anker Soundcore – Legenda vagyok

Az Anker márkáról dióhéjban azt kell tudni, hogy a Q30 és Q35 modelljük az Aliexpressen a legvásároltabb fejhallgatók közé tartoznak. Nem meglepő, hiszen a cég egy hangspecialista, így adja magát a hangszórógyártás. A mostani modell viszont egy igazi mindenes, így nem kell telepakolni mindenfélével az éjjeli szekrényt, csak a Soundcore-t megvenni.

Nézzük mit tud a kütyü:

  • 10 W-os, Bluetooth hangszóróként működik
  • FM rádió funkciója van
  • Ébresztőóraként funkcionál, illetve a beépített LED panel segítségével kiírja a pontos időt
  • Qi, vagyis vezetéknélküli töltésre is képes, Samsung telók esetében 10, iPhone-oknál pedig 7,5 W teljesítménnyel
  • fehérzaj generátorként is használható, ez tulajdonképpen egy alvássegítő funkció, ami a valóságban is működik, ahogy az a Xiaomi Qualitell tesztünkből kiderül

A dolgokat appból is vezérelhetitek, tehát ez tulajdonképpen egy BT okoshangszóró, jópofa extrákkal.

A dizájnja is elég ütős, nem fogja bántani a szemeteket az éjjeli szekrényen vagy elrontani a hálószoba összképét. Az nem kérdés, hogyha a fenti funkciókra vesztek 1-1 eszközt, akkor az sokkal többe fog kerülni, mint az Anker Soundcore, így a BG3ac02e kuponnal megfelezett, 18 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árért a cucc nem tűnik rossz ajánlatnak. A szállítás 1200 Ft, az áfát és a vámot a Banggood fizeti a termék után.

hirdetés