hirdetés

Alldocube X Neo tablet bemutató – Mindent vivő kijelző

hír
Alldocube X Neo tablet bemutató – Mindent vivő kijelző 1
írta: Don Kartács
2020-06-24

Már két éve várjuk, hogy a Xiaomi Mi Pad 5 megjelenjen, de még csak értelmes hír sem látott róla napvilágot. Mindeközben a konkurensek folyamatosan tolják ki az új cuccokat, az Alldocube például egy 10,5 colos AMOLED kijelzős példánnyal jelentkezett, az X Neo-val, amihez még csak hasonlót sem tudunk mondani a kínai márkák között. A pre-order megkezdődött, a 4G LTE képes eszközért 72 000 Ft-ot kérnek, érdemes sietni, hiszen minden adag egyre magasabb áron kerül a piacra.

Ami az üzemidőt illeti, a 7700 milliamperórás akkumulátor 9,5 órányi képernyőidőt ígér full HD filmek lejátszása mellett, itt jön ki, hogy még ekkora méretben is mennyivel takarékosabb az OLED technológia, mint a konkurens megoldások. Ha lemerül a hatalmas telep, akkor QC 3.0 gyorstöltési megoldással lehelhettek bele újra életet, ez a gyakorlatban szűk 40 perc alatt 50%-os töltöttséget eredményez, ami még egy modern flagship telefonnak is a becsületére válna.

Az Alldocube X Neo természetesen dokkolható is, igaz a billentyűzet feláras, és nem is éppen olcsó a pakk, 92 000 Ft-ot kérnek érte, így akinek erre nincs szüksége, az maradjon a 72 000 Ft-ba kerülő alap verziónál. Állítólag hamarosan elérhető lesz a 4/128-as variáns is, de akik addig is növelnék a háttértár méretét, azok a micro SD portba helyezhetnek el adattárolókat, 256 GB-os méretig.

hirdetés