hirdetés

Alldocube iPlay 20 tablet – Budget tablet a jobb fajtából

hír
Alldocube iPlay 20 tablet – Budget tablet a jobb fajtából 1
írta: Don Kartács
2020-06-24

Nem tud az Alldocube leállni, az iPlay sorozat újabb taggal bővült. A felfrissített eszköz- és szoftverkészlet tetszetősnek tűnik a 36 000 Ft-os ár tükrében. Tízes Droid, 4 GB RAM, 64 GB háttértár, 4G támogatás B20-as sávval, duális WiFi. Akkor hova ásták el azt a bizonyos kutyát?

A széleskörű használatot nagyban segíti, hogy a duális WiFi mellett a 4G B20-as sávot is támogatja az iPlay 20. Már mindenki fejből fújja a mantrát: ha van B20, akkor minden szolgáltató által kínált mobilinternet használható az országban szinte bárhol. Nyilván nem maradt ki a GPS+Beidou támogatás sem, de ez ma már alap. A gyártó még büszke a sztereó hangszóróira, ebben a 10 colos méretben pedig a hely is van ahhoz, hogy ne egy döglődő macska virnyákolását adja elő, de hogy hogyan szól, arra majd csak az éles tesztek adnak választ. A mobilnet terjedésével kicsit „old school” dolognak érzem az FM rádiót, de aki erre vágyik, az is megtalálja a számítását.

Az akkumulátor kapacitása 6000 mAh, viszont gyorstöltésről nem esik szó, de azért lehet reménykedni, hogy a Type-C porton kellő sebességgel pumpálhatjátok be az elektronokat. Egyelőre az üzemidőt is homály fedi, de amint megkaparintunk egy tesztkészüléket, beszámolunk az eredményekről.

hirdetés