hirdetés

Alig 8000 Ft a 4tool ED20 mindentudó zseblámpa

hír
Alig 8000 Ft a 4tool ED20 mindentudó zseblámpa 1
írta: SonkaMod
2021-08-12

Állítólag a 4tool valamely módon a Nextool-hoz tartozik, amit ugyan nem tudunk megerősíteni, de az biztos, hogy van annyira jó az ED10 és az ED20 zseblámpa, hogy ezt akár el is hihetjük. Ez a két eszköz pár hónappal ezelőtt debütált, mind a kettő nagyjából ugyanazt tudja, csak éppen a drágábbik az erősebb. Ez az ED20, amit most olcsóbban lehet megrendelni.

A zseblámpa alumíniumból készült, a tömege 100 gramm az aksi nélkül, a hossza pedig 123 mm. IPX7-es minősítéssel rendelkezik, tehát fokozottan vízálló, akár az egy méteres vízoszlop nyomásának is ellenáll.

Nem egy alap zseblámpa a 4tool ED20, nem kezdő kiscserkészeknek való, de ha megyünk éjszakai túrázni, sátorozni vagy bármi hasonlót, akkor nagyon jó szolgálatot tesz. Az induló ára 10 000 forint körül volt, ami nem elrugaszkodott, sőt, még jónak is nevezhető. A Banggoodon most ennél olcsóbban megrendelhető, mindössze 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGYF01 kuponkóddal. A szállítási költség ebben az árban már benne van, egyéb ráfizetéstől pedig nem kell tartani, hiszen a Banggood áfamentesen küldi.

hirdetés