hirdetés

Egy újabb Nextool lámpa, ami inkább 4tool

Nagyon ígéretes zseblámpák

hír
Egy újabb Nextool lámpa, ami inkább 4tool 1
írta: SonkaMod
2021-03-16

Eddig még nem találkoztunk a 4tool nevezetű kínai gyártóval, és valószínűleg teljesen új piaci szereplők, mert alig lehet találni valamit róluk a neten. A keresések alapján mindenki állítja, hogy ez valójában egy Nextool almárka (ami pedig elvileg egy Xiaomi brand), de erről semmilyen megbízható információt nem lehet találni, így kezeljük csak simán 4toolként. Két lámpájukat lehet eddig rendelni, és első ránézésre mind a kettő minőségi termék.

Az új lámpát Banggoodon lehet megvásárolni, a BGCNT4 kuponkóddal 8350 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ebben az összegben benne van már a szállítási díj is, így további költség nem merül fel a rendelés során.

4tool ED20

Ez a másik elérhető lámpa 4tool néven, ami a nagyobbik kiadás. Ezt is meg lehet találni a Banggood kínálatában, viszont Aliexpressen olcsóbban hozzá lehet jutni. Ez a modell egy sokkal erősebb fényű variáns, amit már nem is biztos, hogy sokan ki tudnak használni. Akár 2200 lumennel is tud működni, ami azt jelenti, hogy 261 méteres távra is el tudunk világítani. Ebben is négyféle működési mód van, tud konstans világítani 2200, 530, és 25 lumenes fényerővel, valamint 2000 lumennel villogni. Ekkora LED-hez már nagyobb akkumulátor kell, így ebben egy 4800 mAh-s 21700-as akkumulátor van. Ennek segítségével a legerősebb módban is bír 3 órát működni. Az egygombos működés ennél is adott, valamint ez is jelzi, ha a töltöttség 20% alatti, és Type-C porton keresztül tudjuk újratölteni.

Alumínium ötvözet a háza, 100 grammot nyom, és természetesen IPX7-es vízállósággal rendelkezik. A 4tool ED20 nem sokkal drágább, mint az ED10, de ez már a 10 000 forintos lélektani határon felül van. Az Aliexpressen tudjuk legolcsóbban rendelni, 10 280 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, viszont legalább ingyen szállítják, és nem kell se áfát, se vámot sem fizetni utána.

hirdetés