hirdetés

Aliexpress Trend Spotting: Workpro fúrókalapács féláron

hír
Aliexpress Trend Spotting: Workpro fúrókalapács féláron 1
írta: SonkaMod
2021-03-08

Útjára indult az Aliexpress legújabb leárazási hulláma, a Trend Spotting. Az akció a mai napon indult, és egészen március 12-ig el fog tartani. Ez idő alatt találkozhattok az oldalon különböző jó ajánlatokkal, akciókkal egy csomó dolog meg már most elég jó áron vihető. Egyes Workpro cuccok extrém olcsón vihetők, ha kettőt rendelünk belőle, így lehet akár valamiből póteszközünk vagy ajándék a szomszédnak.

Elektromos meghajtású a gép, 800 watt teljesítménnyel, 2,4 J ütési energiával és akár 4300 percenkénti ütésszámmal rendelkezik. Viszonylag súlyos darab, 3,2 kilogrammot nyom. Természetesen elöl is rendelkezik markolattal, aminek a szöge változtatható. A gép leginkább igazító vésésre alkalmas, biztos nem ezzel fogjuk lebontani az atombunkereket, de vakolat, csempe vagy kisebb falvésésekre, betonba fúráshoz tökéletesen alkalmas lehet.

A hazai kínálatban 15 000 forintnál kezdődnek a fúrókalapácsok, a teteje pedig nyilván a csillagos ég. A Workpro szerszáma alapból 24 000 forintba kerül, tehát nem biztos, hogy alapáron a legjobb választás lenne. De mivel most Trend Spotting napok vannak, a matek egészen máshogy jön ki. Ha két darabot dobunk be a kosárba, akkor alapból levonódik belőle a második darab ára, amihez még igényelhetünk egy kétdolláros store kupont, majd írjuk be a 2021OOTD5 kuponkódot, így 63,20 dollár lesz a végösszeg, ez körülbelül 19 500 forintnak felel meg. Így darabja 10 000 forint alatt alakul, ami bődületesen alacsony ár egy ilyen fúrókalapácsért. Már csak azt kell kitalálni, hogy mit csinál a vásárló az ajándék géppel. Hab a tortán, hogy spanyolországi raktárból küldik, teljesen költségmentes futárszolgálatos háhozszállítással.

hirdetés