hirdetés

Aliexpress tavaszi akcióban az Amazfit PowerBuds füles

hír
Aliexpress tavaszi akcióban az Amazfit PowerBuds füles 1

Forrás: Aliexpress.com, amazfit Official Store

írta: SonkaMod
2022-03-11

Véleményünk szerint az Amazfit PowerBuds egy nagyon jó TWS füles sportoláshoz, és jelenleg talán a legjobb ilyen eszköz, ha az ár/érték arányt vesszük figyelembe. Nemcsak edzéshez, hanem mindennapi használatra is remek választás, az érte kért nem egészen 15 000 forintos összeg pedig nagyon baráti.

Érintőgombokkal vezérelhető, de okostelefonos alkalmazással is kommunikál, amiben akár teljesen testre is szabhatjuk a különböző hangszíneket. Akkuidőben kifejezetten jeleskedik a kütyü, egy töltéssel megy neki a 8 óra zenelejátszás, a töltőbölcsővel együtt pedig a 24 óra. Az pedig kétségtelen, hogy nagyon szépen szól, és még a telefonálás is elég jó vele. Ezt próbáltuk éles tesztben is, mert kipróbáltuk akkor, amikor új volt, érdemes a róla készült részletes tesztünket átnyálazni.

A PowerBuds már egy páréves modell, éppen ezért lehet nagyon jó áron rendelni. Újkorában 30 000 forint alatt nem igen lehetett hozzájutni, de Aliexpressen most egy 11$-os store kuponnal és a SPRING4 kóddal kedvezményesen rendelhetjük, így mindössze 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, ingyenes szállítás mellett. Aliexpress Standard Shippinggel küldik, ami azért jó, mert még a postai vámkezelés költségét sem kell kifizetni, hanem egyből, térítésmentesen kézbesítik a csomagot.

hirdetés