hirdetés

Akkumulátoros, OLED kijelzős audio transzmitter EU raktárból

hír
Akkumulátoros, OLED kijelzős audio transzmitter EU raktárból 1
írta: SonkaMod
2021-06-17

A BlitzWolf a Bluetooth-os audio transzmitterekben eléggé otthonosan mozog, van pár ilyen jellegű kütyüjük. A BW-BR6 ezek közül az egyik legjobb, hiszen elég kicsi, mégis van benne akkumulátor és még kijelzővel is rendelkezik, ami a visszajelzés miatt nagy pozitívum. Az eredeti ára 8-10 000 forint körül alakult eleinte, de most épp olcsóbb és egy remek kupon is felhasználható hozzá, amivel csak 6400 Ft, EU raktárból.

A kütyün OLED kijelző mutatja a kapcsolat állapotát és a módokat. Enélkül is lehet kapni Bluetooth transzmittert, de ezzel egyszerűbb összehozni a megfelelő kapcsolatot. Vannak rajta kezelőgombok is, amikkel tudunk a számok és a módok között váltogatni. 500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ezzel körülbelül 10 órás üzemidő elérhető, de folyamatos üzemre is képes, ha csatlakoztatjuk áramforrásra a micro USB kábel segítségével. Az audio ki- és bemenete pedig egy jack csatlakozóval megoldott.

A kütyü kezdeti ára még volt, hogy elérte a 10 000 forintot is akár, de most jóval olcsóbban megvásárolható. A Banggoodról a BGeef95c kuponkóddal megrendelhetjük 6400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért és ebben benne van már a szállítási költség is. EU raktárból küldik, így nem befolyásolja az új áfatörvény sem, semmilyen plusz költséget nem kell rá kifizetnünk.

hirdetés