hirdetés

Akciós a Roborock eddigi legjobb akkus porszívója

hír
Akciós a Roborock eddigi legjobb akkus porszívója 1
írta: hajas
2021-11-27

A Roborock eddigi legjobb állóporszívójának, vagyis a H7-nek nyirbálta meg az árát a Geekbuying a Black Friday alkalmából. A készülék remek specifikációkkal és kiváló minőséggel rendelkezik, így nem véletlen, hogy hamar beleszerettünk.

A Roborock H7 még augusztus végén tett látogatást a szerkesztőségünkben, a róla készült részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. A porszívó 160 AW-s szívóerővel rendelkezik, így mindent felfal, ami az útjába kerül. Egy töltéssel akár 90 percen keresztül is használhatjátok, és mindössze 2,5 óra alatt tölt fel az akkuja 0-ról 100%-ra. A poresz felismeri a szőnyegeket, ilyenkor automatikusan megemeli a teljesítményt, hogy a szálak közül is eltávolítsa a koszt. Természetesen az OLED kijelző is megtalálható rajta, ami mutatja az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, illetve azt is, ha karbantartást igényel a gép. Érdekes újítás, hogy a portartályba egy porzsákot helyezhettek, vagyis nem kell amiatt aggódnotok, hogy összeporoljátok a lakást, amikor kiürítitek a tartályt.

A kiáramló levegő több lépcsős szűrőrendszeren halad keresztül, az utolsó szint a HEPA filter, ami a legapróbb porszemeket is rabul ejti, védve ezzel a motort és a tiszta levegőnket. A szűkítőfejek és a többi kiegészítők megkapták a MagBase technológiát, ami gyakorlatilag annyiból áll, hogy mágnesesek, vagyis kényelmesen tárolhatjátok őket például a szívócsövön vagy egyéb fémfelületeken.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a ROBOROCKH7 kódot, akkor 91 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg Németországból, ingyenes szállítással.

hirdetés