hirdetés

Airaux 60 wattos soundbar EU raktáras ajánlatban

hír
Airaux 60 wattos soundbar EU raktáras ajánlatban 1
írta: SonkaMod
2021-06-16

A BlitzWolf audió almárkája, az Airaux is gyárt soundbart, ami azért is érdekes mert az anyacég nevén is van pár ilyen kütyü. Az Airaux AA-SAR1 ráadásul nagyon hasonló specifikációkkal rendelkezik, mint a BlitzWolf BW-SDB1 Pro, így megkockáztatjuk, hogy nincs is a kettő között sok különbség. EU raktárból, kifejezetten jó áron beszerezhető az AA-SAR1, ami így nagyon jó vásárnak ígérkezik.

A soundbar 90 centiméter hosszú, 7 centi magas és 7,8 centiméter mély. Négy darab 66 milliméteres hangszóró kapott benne helyet, melyben 2-2 felel a magas és a mély hangokért, az összteljesítményük pedig 60 W. Az eszközt falra is szerelhetjük, az ehhez használható konzolok, tiplik és csavarok a szett részét képezik.

Nagyon gyanús, hogy ez egy Airaux-féle adaptációja a BW-SDB1 Pro-nak, ami nem is baj, hiszen az egy elég jól sikerült hangszóró lett. Az ára alapján simán elképzelhető, hogy így van, mert ugyan olcsóbb, de az SDB1 Prót is lehetett a mostani áránál jóval kevesebbért venni. Az Airaux AA-SAR1 a Banggood csehországi raktárából, a BGSAR1D kuponkóddal mindössze 22 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Az importköltségektől pedig nem kell félni, hiszen EU-n belül nem kell pluszban fizetni.

hirdetés