hirdetés

A Tronsmart Halo 200 csupán 45 900 Ft-ot kér

Nagy erejű, sokoldalú Bluetooth hangszóró

hír
A Tronsmart Halo 200 csupán 45 900 Ft-ot kér 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-15

Tronsmart Halo 200 Bluetooth-os hangszóró a Halo 100 nagy testvére és már a karaoke funkciót is támogatja, ráadásul adnak mellé vezeték nélküli mikrofont is, de kompatibilis vezetékes mikrofonokkal, és gitárbemenetet szintén találtok rajta. Lenyűgöző, torzításmentes hangélményt biztosít a háromutas hangrendszerrel, a teljesítménye elég durva, 120 wattosOlvassátok el róla a részletes terméktesztet is, mert nem győztük dicsérni a képességeit. A Geekbuyingon most remek kuponajánlatunk van hozzá.

A Tronsmart Halo 200 Bluetooth hangszórót még tavaly szeptemberi tesztje előtt és a Bang Max tesztje után nem vártuk, hogy érkezik egy ilyen minőségű és erejű hangkeltő, ezzel tulajdonképpen saját maguknak állítottak konkurenciát a kínaiak.

A 91MFZWOLVO  kuponkóddal, az egymikrofonos verziót választva, most mindössze 45 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a Banggoodon, szállítási költséggel együtt, ami verhetetlen ár ezért a teljesítményért és ennyi funkcióért!

hirdetés