hirdetés

A Redmi Note 10 5G kintről 20%-kal olcsóbb

hír
A Redmi Note 10 5G kintről 20%-kal olcsóbb 1

Forrás: Gshopper.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-11

A Redmi Note 10 5G volt az első alsó-középkategóriás telefonok egyike, ami 5G kapcsolattal büszkélkedhetett, így kúsznak le a drágább modellek vívmányai az olcsó mobilokba. Ez megfelelő előfizetéssel villámgyors netet jelent, de a mobil többi részegységét sem hanyagolták el, a Dimensity alapokra építkező készülék meglehetősen pörgősre sikerült. Hazánkban az Árukereső szerint 66 000 Ft-ot kérnek a legolcsóbb 4/64-es modellért, ugyanez a Gshopperen 54 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az A772B8C2AB98  kuponnal, vagyis 12 000 Ft az árelőny, ami 20%-ot jelent. A szállítás 1500 Ft-ba kerül, a készüléket gyors szállítással német raktárból küldik.

Kamerafronton 4 szenzort is felvonultat, a fő egység 48 MP-es, ezt egészíti ki egy 2MP-es makró és egy ugyanekkora mélységélességért felelős darab, míg a szelfi kamera 8 MP-es.

Ahogyan azt már a bevezetőben is említettem, ez egy viszonylag olcsó 5G-s telefon, így talán a legfontosabb, hogy minél jutányosabban tudjátok beszerezni. Erre meg is van minden lehetőségetek, a Gshoppernél 54 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az A772B8C2AB98  kuponnal, vagyis 12 000 Ft az árelőny a magyar árakhoz képest. Német raktárból küldik a terméket, a szállítás 1500 Ft-ba kerül, de hát hazánkban sem hozzák ki puszira a rendelt termékeket.

hirdetés