hirdetés

A Navee N65 elektromos roller most különösen megéri

hír
A Navee N65 elektromos roller most különösen megéri 1

Forrás: Chinaplanet.hu

Norbi
írta: Norbi
2022-03-17

A Geekbuying elég tisztességes  elektromos roller választékkal rendelkezik. Most a nagy teherbírású és hatótávú Navee N65-höz sikerült szereznünk egy kupont, amit így jelentős kedvezménnyel tudtok megvásárolni. A járművet Lengyelországból küldik, így néhány napon belül kézbesítik, a szállítás ingyenes, ezenkívül semmilyen további költséggel nem kell számolnotok. A kuponnal 225 000 forintért megvásárolható roller mellé most egy a vázra erősíthető ajándék vízhatlan táskát, valamint egy 80 euró értékű utalványt is kapunk, amely a Geekbuying bármely termékére érvényes március 30-án éjfélig.

A Navee N65 külsőre nagyon hasonlít az általunk már korábban tesztelt Himo L2-höz, amitől szinte csak színvilágban tér el. A Navee N65 menő, matt fekete festése szerintünk jó választás volt, a kis narancssárga betétekkel elég vagányul néz ki. A járgány a hasonló kategóriájú rollerek között is hatalmasnak számító, 10 colos, felfújható kerekeket kapott, melyeknek köszönhetően a rázósabb utakon is kényelmesen haladhatunk. A gyártó állítása szerint akár 65 kilométer megtételére is alkalmas a roller, az energiaellátásról pedig a 12,5 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melyet körülbelül 7 óra alatt tudtok feltölteni.

A rollert egy 500 wattos motor hajtja, amivel a kétkerekű akár 35 km/órás sebességet is képes elérni, és a leírás szerint még a 25 fokos emelkedőket is leküzdi. A maximális terhelés 120 kilogram, ez is kiemelkedőnek számít a sok 100 kg maximum teherbírású roller között, emellett még külön említést érdemel IPX4-es vízállósága is, ami szintén nem feltétlen jellemző a konkurens márkák termékeire.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a GKBNAVEE  kuponkódot, akkor 225 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni a járművet a Geekbuying lengyel raktárából, ingyenes és gyors szállítással. Ehhez jár az ajándék táska és a 80 euró értékű vásárlási utalvány is. Ez most így egyben nagyon jó deal.

hirdetés