hirdetés

A legutóbb tesztelt remek BW gyümölcsprés is olcsóbb lett

hír
A legutóbb tesztelt remek BW gyümölcsprés is olcsóbb lett 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-12-08

Túl vagyunk a BlitzHome BH-JC01 juicer tesztjén, és igencsak megkedveltük ezt a nem túl bonyolult, de mégis nagyon megbízható konyhai kisgépet. Aki ilyet keres, annak mindenképpen ajánljuk, hogy nézzen rá a termékre, különösen most, amikor még ideér a termék karácsony előtt, és egy jó kis kupont is adunk mellé a Banggood jóvoltából. Az ára a RendKinai419  kóddal 29 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., vagyis a korábbiakhoz képest bő 5000 Ft-tal lett olcsóbb. Cseh raktárból érkezik, a szállítás ingyenes.

Használható puhább élelmiszerekhez, mint a dinnye, a bogyós gyümölcsök, az eper vagy a szőlő, de nyugodtan tehettek bele sárgarépát, céklát és persze citrusféléket is. 150 wattos villanymotor van benne, ami képes fordítva is forogni, így ha beragadna valami, akkor azt könnyebb a facsarórészből kiszedni. Ez utóbbi szétszerelhető és könnyen elmosható.

A szimpatikus berendezés fő előnye azonban a kis mérete, az apróbb konyhában küszködő háziasszonyok ezt nagyra fogják értékelni, hiszen így nem kell állandóan kerülgetni és arrébb rakni. Az ára a RendKinai419  kóddal 29 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., vagyis egy picivel bekúszott a lélektani 30 000 Ft-os határ alá. Cseh raktárból érkezik, a szállítás ingyenes, így semmilyen többletköltségre nem kell számítanotok.

hirdetés