hirdetés

A legolcsóbb BlitzWolf FHD vetítő 100$ alatt

hír
A legolcsóbb BlitzWolf FHD vetítő 100$ alatt 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-01-19

Még nincs egészen egy éve, hogy a BlitzWolf bemutatta a BW-V5 vetítőt, ami egy egyszerű, sallangoktól mentes gép lett FHD felbontással és nagyon alacsony árral. A héten már egy másik BlitzWolf projektorról is írtam az pedig a legjobbjuk volt, viszont ez a gép a legolcsóbb, de már 1080p felbontású gépük, ami ismét akciós kuponnal.

Az eszköz tetejére kerültek a vezérlő gombok, de távvezérlőt is adnak hozzá, a hátulján pedig bőséges kínálatot találunk portokból, ugyanis van rajta 2 darab HDMI, szintén kettő USB bemenet, AV és jack dugalj, az oldalán pedig a tápnak a bemenete.

A gép jelenleg az egyik legolcsóbb olyan FHD projektor, amit már szerintem meg szabad venni. Most kuponos akcióban rendelhető, a BG808c3a  kuponkóddal 34 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Banggood csehországi raktárból, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés