hirdetés

A KTC 27 inch-es gamer monitorjával dolgozni is jó

hír
A KTC 27 inch-es gamer monitorjával dolgozni is jó 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-01-05

A KTC brand csak nemrég tűnt fel a látóhatáron, de a monitorjaik máris lenyűgözők. Próbáltuk már több modelljüket is, és nagyon bejöttek nekünk. A minőség patent, a tudásuk is jó, az áruk pedig nyomott a konkurenciához képest. A Geekbuyingon most az egyik alapmodell vihető elég kedvező áron, ami a H27T22 nevet viseli, és egy 27 inch-es, QHD felbontású panellel szerelték fel.

A hasonló tudású monitorok a hazai piacon 125 000 forinttól indulnak, amihez képest a KTC nem kevéssel olcsóbb. Jelenleg a Geekbuyingról lehet nagyon jó áron rendelni. A GKB23NEW  kuponkódot lehet hozzá felhasználni, amivel 98 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni Magyarországi raktárból, ingyenes szállítással.

A Geekbuying újévi akciójában a GKB23NEW  kuponkódot felhasználva minden termék árából elengednek 5%-ot, de a kedvezmény mértéke nem lehet nagyobb, mint 20$. Ha pedig 50$ felett rendelünk, akkor kapunk egy 10$-os kupont, amit a következő, legalább 80$ értékű rendelésünknél használhatunk fel.

hirdetés