hirdetés

A Himo L2 Maxot vihetitek Electric Scooter árban

hír
A Himo L2 Maxot vihetitek Electric Scooter árban 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-11-23

A Himo L2 Max a maga nemében egy remek roller, valójában ez is egy „pálcika” kialakítású megoldás, vagyis a Xiaomi Mi Electric Scooter szériával verseny. Annál viszont masszívabb, nagyobb kerekekkel rendelkezik, kényelmes, és viszonylag megbízható a kétkerekű. 112 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a GKBFB10  kuponnal, EU raktárból.

A tömege nem annyira tetszetős, 18 kilogrammot nyom, de ez szinte sztenderdnek számít ebben a méretkategóriában. Egy nagyobb hibát tudok említeni: a kábel az alján ki tud dörzsölődni, szóval ezt néha ellenőrizzétek.

Aki városi krúzolásra keres eszközt, annak mindenképpen ajánlom az L2 Maxot, különösen a nagy hatótáv miatt. Amikor teszteltük, még 146 800 Ft-ot kértek érte, mára jelentősen apadt az ára, miközben 1 dollárért jóval többet kérnek, mint korábban. A Xiaomi Mi szériánál jobb rollerért 112 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a GKBFB10  kuponnal, EU raktárból.

hirdetés