hirdetés

A féláras BlitzWolf projektor, ami már komoly darab

hír
A féláras BlitzWolf projektor, ami már komoly darab 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-10

A BlitzWolf BW-V7 nem a legolcsóbb kínai projektor, de a tudásához mérten nem hogy nem drága, hanem még kifejezetten nyomott árúnak mondható. Az alapára jelenleg 400 dollár, de kuponnal féláron meg lehet rendelni. Tehát a 72 300 Ft-os vételárért cserébe egy remek vetítőt kapunk, jó Androidos rendszerrel, kiemelkedő fényerővel és remek egyéb funkcióval.

Android 9 alapú rendszer van rajta, aminek a lelke a Mediatek MT9255-ös processzor. Az okosrendszer duális WiFi-vel tud az internetre csatlakozni, de még a kábeles lehetőség is adott. Egyéb más portból is szépen jutott a projektorra, a LAN és az audió jack mellett van AV, két darab HDMI és két USB port is.

Nem kérdés, hogy az egyik legjobb BlitzWolf projektor, amit jelenleg lehet kapni. Amikor teljesen új volt a készülék, akkor készítettünk róla tesztet, azt érdemes elolvasni. Most pedig az eddigi legalacsonyabb árán lehet rendelni, a BGf20af3  kuponkóddal csak 72 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés