hirdetés

A BlitzWolf BW-CMM2 segít felpörögni

hír
A BlitzWolf BW-CMM2 segít felpörögni 1
írta: hajas
2021-11-10

Három darab kávéfőzővel is büszkélkedhet már a BlitzWolf. A belépőkategóriás BW-CMM1 után nem sokkal jelent meg a cikk főszereplője, a CMM2, utána pedig a csúcsgépét, a BlitzHome néven futó BH-CMM5-öt mutatta be a gyártó. Most a középső modellt tudjátok bomba jó áron megrendelni.

A BlitzWolf BW-CMM2 presszógép nem olyan rég járt szerkesztőségünkben. Ha esetleg nem láttátok még a róla készült tesztünket, akkor kattintsatok erre a linkre. Szerintem a termék meglehetősen jól mutat, a rozsdamentes acél borítás kifejezetten jól áll neki, simán el tudnám képzelni a konyhámban. Az 1100 watt teljesítményű készülék hátulján találjátok a másfél literes folyadéktartályát, amiből saját magának szivattyúzza és melegíti fel a vizet 92-95 Celsius-fokra, amit 15-20 bar nyomással képes átpréselni a kávépogácsán. A karján két nyílás található, vagyis egyszerre akár két csészényi kávét is készíthettek.

A készülék oldalára tejhabosítót szereltek, így akár meglephetitek magatokat és a barátokat egy finom cappuccinóval vagy lattéval. A gép elején található érintőgombok segítségével tudjátok vezérelni, ahol többek közt beállíthatjátok, hogy egy alkalommal mennyi kávét főzzön le a CMM2.

A készülékkel nagyon meg voltunk elégedve, így bátran ajánljuk nektek is. Most 11.11 alkalmából ráadásul remek áron rendelhetitek meg, a BGCMM211 kóddal mindössze 26 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. Csehországból postázzák, a szállításért pedig egy fityinget sem kérnek.

hirdetés