hirdetés

7200 forint az egyszerű 70mai kompresszor

hír
7200 forint az egyszerű 70mai kompresszor 1
írta: SonkaMod
2021-11-24

Ebben az évben jelent meg ez a kompresszor a piacon, ami talán az egyik legegyszerűbb, amit kapni lehet, de mégis minőségi darab. A 70mai gyártja, éppen ezért olyan jó, viszont sok extra funkciója nincs. Egyszerű, mint egy sima benzinkúti kompresszor, csak éppen ez a sajátunk, és ott használhatjuk, ahol akarjuk.

A 70mai-ra jellemző jó minőség szerencsére erről a készülékről is lerí, teszteltük is, és nem lehetett rá panaszunk. A pumpa elég kicsi, mindössze 150x120x55 milliméter a mérete, így ez a legkisebb szivargyújtós pumpája a cégnek. Akkumulátor nincs benne, tehát csak a 12 voltos csatlakozóról (szivargyújtó) kapja az áramot. A négy méter hosszú kábel és a pumpa cső a készülék házába is befér, így valóban nagyon kis helyet foglal a gép.

Hagyományos mutatós órán jelzi az aktuális nyomást, a pumpálást pedig egy hagyományos billenőkapcsolóval hozhatjuk működésbe. A maximális nyomásérték, amit tud az az 50 PSI, tehát 3,5 bar. Nincsenek szofisztikált beállítási lehetőségek, sem nagy kijelző, hanem tényleg csak annyi, amennyi egy benzinkúti kompresszoron is van. Ezt lehet előnynek is értékelni, de valójában ez azért jó, mert így lehet olcsó a termék.

Amikor mi teszteltük, akkor megfelelően teljesített, az autógumit 2 barról 2,5 barra 1 perc 49 másodperc alatt fújta fel. Amit viszont nehezményeztünk, hogy irreálisan drága volt. Szeptemberben adtuk ki a tesztet, akkor nagyjából 13 000 forintba került, annyit pedig nem igazán ér meg a termék. Viszont a karácsonyi időszakra tekintettel most leárazták, és flash sale-ben mindössze 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük. Ez egy igen jutányos ár érte, ennyit simán megér, főleg, hogy ingyen szállítják ki, áfamentesen és futárszolgálattal.

hirdetés