hirdetés

6600 forintért vihető a BlitzWolf gamer fejhallgatója

hír
6600 forintért vihető a BlitzWolf gamer fejhallgatója 1
írta: hajas
2021-11-24

A BlitzWolf már több gamer fejhallgatót is piacra dobott, melyek közül a BW-GH1-et mi is kipróbálhattuk. Most a továbbfejlesztett Pro verziót húzhatjátok be a Banggood cseh raktárából 6600 forintért, ami igen jutányos ár érte.

A BW-GH1 Pro elődje még tavaly nyáron járt szerkesztőségünkben, és összességében meg voltunk vele elégedve, de voltak kisebb hibái, melyeket az utódnál orvosoltak. A Pro változat külsőre teljesen átalakult, és szerintem baromi jól néz ki. A hangszórók külső részén RGB LED világítás található, ami nagyon jól áll neki. A fejpánt mérete és a mikrofon pozíciója állítható, a puha fülpárnák pedig teljes egészében lefedik a füleiteket, így hosszú távon is kényelmesen használhatjátok. 50 mm-es dinamikus meghajtókat pakoltak bele, melyek kiváló hangzást biztosítanak. A hangerőszabályzó, a mikrofon némító és a világítás kapcsoló gombok a masszív vezetékre kerültek, melyek így mindig kéznél lesznek.

A gyártó állítása szerint már nemcsak PC-vel és PlayStationnel kompatibilis a fejes, hanem Xboxszal is, ami jelentős előrelépés, hiszen az előd utóbbival nem akart működni. Kétféle modell közül választhattok, az olcsóbb 5.1-es hangzású, jack+USB-s modell 6200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, míg az USB-s, 7.1-es hangzással felvértezett modell 6600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Az akciós árak a BGB5GH1P kuponkóddal érhetőek el.

hirdetés