hirdetés

47 000 Ft-ért is lehet Xiaomi állóporszívót kapni

hír
47 000 Ft-ért is lehet Xiaomi állóporszívót kapni 1
írta: Don Kartács
2020-11-10

Végre normális áron elérhető a Xiaomi Dreame állóporszívó széria, ami olyan erős, hogy a „parkettát is felszedi”. Nincs többé porzsák ürítés, a tartály egy mozdulattal nyitható, ráadásul ez is HEPA filteres, és az Aliexpress rogyásig van kellékanyagokkal, ha valamit cserélni kellene. Az összerakottság és az anyaghasználat remek, az ár meg nagyon alacsony. 47 000 Ft-ért húzhatjátok be a cuccot EU raktárból, polák testvéreinktől, ami már a szállítást is tartalmazza.

A Dreame V9-hez adnak egy falra szerelhető tartót, amire fel lehet aggatni a kiegészítőket, illetve bele lehet állítani magát, a porszívót is. Esztétikus, kényelmes megoldás, és így nem kell nylon zacskózni a kellékeket, amik az idő előrehaladtával a „nem tudom hol van” ismeretlen tartomány és a pince között bárhol elveszhetnek. Az alapcsomagban két motoros fejet is kaptok, egyik a hagyományos, sík felületekhez jó, a másikkal a kárpitozott bútorokból és a szőnyegekből lehet kimasszírozni a házi port és az atkákat. Természetesen itt is többlépcsős szűrés dolgozik, a HEPA filtert egyéb, többféle szemcsermérettel dolgozó „sziták” egészítik ki.

Egyetlen hátrányát tudom említeni az eszköznek, hogy a működtető ravaszt húzni kell. Ez valaki szerint előny, mert így nem forog állandó jelleggel az állóporszívó motoros feje, és üzemidőt lehet spórolni, mások pedig kényelmetlennek találják, de szerintem elsődlegesen ez megszokás dolga.

Bárhogy is van, 47 000 Ft-ot akkor is megér a cucc EU raktárból, ha a telekre veszitek meg 11.11-es akció keretében. A tapasztalatunk viszont az, hogy aki egyszer kipróbált egy állóporszívót, az általában súlyosan ráfügg a dologra, mert akár heti 1 értékes órát is meg lehet vele spórolni. Időből meg sosem lesz több, nem igaz?

hirdetés