hirdetés

4600 forintért vihető a BlitzWolf autós telefontartója

hír
4600 forintért vihető a BlitzWolf autós telefontartója 1
írta: hajas
2021-11-14

Manapság szinte mindenki a mobilját használja autós navigációnak, azonban sokaknak nincs megfelelő telefontartója a kocsijában. Szerencsére Kínából rengeteg modell elérhető, például az egyik legmenőbb kütyü, a BlitzWolf BW-CF2 most egész jó áron, 4600 forintért vihető.

A BlitzWolf már több autós kütyüt is bemutatott, és mindegyikről elmondható, hogy remek minőségűek és kedvező az áruk. A BW-FC2 egy különleges autós telefontartó lett, hiszen olyat tud, amit a korábbi készülékek nem. A telefonra úgy fog rá, hogy infravörös szenzorjai segítségével érzékeli, ha behelyeztétek a mobilotokat, majd egy elektromotorral rászorítja a tartópofáit, ami így még a rázós utakon is stabilan megtartja a telefont. A kütyüt kétféleképpen tudjátok rögzíteni: egyrészt a mellékelt 3M ragasztó segítségével, illetve a légbeömlő nyílásokra is felrakhatjátok a csipesszel. A gömbcsuklója 360 fokban forgatható, vagyis álló és fekvő módban is használhatjátok a mobilotokat.

A kütyü tényleg jóra sikeredett, ezt mi is megtapasztalhattuk a tesztünk során. Ha nektek is megtetszett a BW-CF2, akkor most 4600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Banggood kínai raktárából ingyenes Bangood Express vagy EU Priorit Line szállítással. Cseh raktárból is elérhető, de ott jóval drágábban, egész pontosan 9300 forintért kínálják.

hirdetés