hirdetés

360 S8 robotporszívó rendesen leárazva

hír
360 S8 robotporszívó rendesen leárazva 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-10-03

A 360 cég mindenféle okoseszközt gyárt, minőségben a Xiaomi termékeivel is felveszik a versenyt, szoftveresen pedig kifejezetten patika minden termékük, lévén a vállalat eredeti tevékenysége pont a szoftverfejlesztés volt. Korábban ezek a modellek bőven 100 000 Ft fölött futottak, mára azonban szépen esett az árcédulán szereplő ár, a 6IOVMXHCMT  kuponkóddal 85 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek el, a terméket EU raktárból küldik, ingyenes szállítás mellett.

Észreveszi a szőnyegeket is, ahol megemeli a szívóerőt,

de rakhattok ki mindenféle no-go és no-mop zónákat is, és még nagyon sok mást is tud, kicserélhetitek a nyelvfájlokat, amin kommunikál, beilleszthetitek okosotthon rendszerbe, de Alexa-t is megkérhetitek, hogy a hangotok segítségével vezérelje az eszközt. Egyetlen dolog hiányzik, az önürítés, ami a modernebb – és egyben sokkal erősebb – eszközök sajátja, de azért ez a felhozatal még így sem rossz.

Próbáltam utánajárni, mennyi volt 2021-ben az ára, 430 USD-t több helyen olvastam, ez 185 000 Ft-ot jelentett, az akkori dollárárfolyam mellett. Most a 6IOVMXHCMT  kuponkóddal 85 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni EU raktárból, a szállítás ingyenes, így ez nem tűnik egy rossz ajánlatnak.

hirdetés