hirdetés

33 000 forintért vihető a Xiaomi elektromos, grillezős sütője

hír
33 000 forintért vihető a Xiaomi elektromos, grillezős sütője 1
írta: SonkaMod
2021-07-22

A Xiaominak rengeteg terméke létezik, de csak kevés jut el az európai piacra hivatalosan. A konyhai kisgépjeikből szinte semmi sem kapható, pedig vannak izgalmas cuccaik. Ezek általában magas minőséget képviselnek, és még olcsók is. A Xiaomi Mijia 32 literes sütője például egy igen fantáziadús és minőségi termék. A berendezés pár hónapja még közel 40 000 forintba került kuponnal, most viszont már csak 33 000 forintot kell érte kicsengetni.

Az ajtaja üveg, így jól lehet követni az étel sülését, és emiatt van benne világítás is. A kezelése pofonegyszerű, mindössze két kínai felirat van rajta, tehát egyáltalán nem gond, hogy nem az európai piacra szánták.

A sütő már igen jó áron beszerezhető, ha azt is hozzávesszük, hogy adnak hozzá grillnyársat, csepptálcát, tepsit, grillrácsot és fogókat a biztonságos kivevésükre, akkor azt lehet mondani, hogy ez az ár verhetetlen ebben a méretben. A BGHH020 kuponkóddal 33 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, ingyenes szállítással és EU raktárból, teljesen áfamentesen.

hirdetés