hirdetés

3 olcsó BW elosztóval ünnepelhetitek a nyári fesztivált

hír
3 olcsó BW elosztóval ünnepelhetitek a nyári fesztivált 1

Forrás: Banggood.com

írta: Don Kartács
2022-08-01

A BlitzWolf cuccok közül leginkább azokat szeretem, amik a mindennapi problémákra kínálnak megoldást. Ilyen a BW PC széria, ami 230 V-os elosztókat tartalmaz, ezek  mindenféle extra funkciókkal – például különböző USB portok telefontöltéshez – segítenek tulajdonosaiknak. A 8-12 000 Ft-ba kerülő okos kis kiegészítőket cseh raktárból vihetitek haza, ingyenes szállítás mellett.

Az alább listában pedig azt láthatjátok, melyik elosztó pontosan mit tud:

  • BW-PC1, kocka forma, 2 db USB-A, 1 db Type-C, 3 db 230-as dugaljhely
  • BW-PC2, kétsoros téglalap forma, 3 db USB-A, 1 db Type-C, 8 db 230-as dugaljhely
  • BW-PC3, 2, álló torony forma, 2 db USB-A, 2 db Type-C, 8 db 230-as dugaljhely

Egyentechnikáról beszélünk, az USB-A portok 18, míg a PD képes Type-C portok 20 W-ot tudnak leadni, mindegyik ismeri a Quick Charge 3 szabványt. Van mindenféle elektronikai védelmük – túláram, túlfesz, túlmelegedés, túlterhelés -, illetve mindegyik kapcsolóval kapcsolható. A kábelek hosszában van még eltérés, a BW-PC1 1,5, míg a másik két testvére 2 méteres tyúkbéllel dolgozik.

A BW-PC1 a RKxBWfeszt53  kóddal 7 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a BW-PC2 a RKxBWfeszt50  kóddal 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a BW-PC3 a RKxBWfeszt52  kóddal 11 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., vagyis mindegyik olcsóbb, mint a teszt idején. Tekintve, hogy azóta a dollár ár sokat emelkedett, ezt nem tudom hogy csinálta a gyártó. A szállítás ingyenes, az elosztók cseh raktárból érkeznek.

hirdetés