hirdetés

26 200 forint a Xiaomi Air Purifier 3C légtisztító

hír
26 200 forint a Xiaomi Air Purifier 3C légtisztító 1
írta: Don Kartács
2021-11-25

Az egyik legkelendőbb légtisztító modellje a Xiaominak a 3C, ami már az újgenerációs készülékeik közé tartozik, és a 3H-t váltotta. Nagyon hasonlít a 3H-ra, de sokat tudtak nyomni az árán lefelé, így mára teljesen leuralta a piacot. A hatékonyságáról elmesélek a cikk elején egy személyes sztorit is, ami jól rávilágít arra, hogy miért is nagyon hasznosak az ilyen berendezések. Hazavinni a BGHW3C kuponkód segítségével 26 200 Ft-ért lehet EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Xiaomi Air Purifier széria – Tényleg működik

Egy személyes sztorival kezdeném, mert ez konkrétan a mai napon történt, így friss élményekről számolhatok be, és remekül rávilágít arra, hogy miért nagyon hasznosak a légtisztító eszközök. Ma reggel lekapcsolták az áramot a házunkban, ezért átjöttem az öcsémékhez dolgozni, ahol van egy – a galériában látható – fekete macska. Persze ahogy megérkeztem, elkezdett körbe rohangálni a lakásban, meg felugrálni a bútorokra, felkavarva a port és a szőrt.

Mivel allergiás vagyok a macskaszőrre, 5 perc után taknyom-nyálam összefojt,

így bedurrantottuk a szintén a képeken látható Xiaomi légtisztítót. Nagyjából 10 perc múlva már nem volt semmi bajom, úgy kikapta a levegőből az irritáló anyagokat a berendezés. Ez egy Xiaomi Air Purifier 3H, vagyis a mostani 3C elődje, és azt gondolom, hogy az előbb felvázolt történet sokkal beszédesebb, mintha a puszta műszaki paramétereket írtam volna le, de természetesen ezt is megteszem.

Az Air Purifier 3C a régi 2H és 3H gépek házasságából született, hiszen a teljesítménye az előbbiéhez hasonlít, viszont kapott LED kijelzőt, ami pedig a 3H újítása volt régebben. 320 köbméter/óra teljesítménnyel cirkuláltatja a levegőt, így egy közepes szoba légterét tudja hatékonyan tisztán tartani.

A méreteit tekintve pont akkora, mint a 3H, 24x24x52 centiméter. Az elején látható a kijelző, ahol mutatja az aktuális levegőminőséget, és azt, hogy milyen üzemmódban működik. Van automata módja, ilyenkor folyamatosan figyeli, hogy milyen a levegő, és amikor nagyobb a „szennyezettség”, akkor felpörgeti magát, és gyorsabban tisztít. Az alvó üzemmódban rendkívül csendes, hogy ne zavarja az éjszakai álmunkat. A Mi Home applikációba integrálhatjuk, így egyéb okosotthon cuccunkkal is összelőhetjük, de sokkal fontosabb, hogy tudjuk távolról vezérelni és időzíteni is. A szűrője pont olyan, mint az előző generációé, tehát cseredarabot könnyű szerrel lehet hozzá találni.

A HEPA filter a 0,3 mikronnál nagyobb részecskék 99,97%-át kiszűri, vagyis nagyon hatékony a gép.

A Xiaomi Air Purifier 3C légtisztítót a BGHW3C kuponkód segítségével 26 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet EU raktárból megrendelni, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés