hirdetés

20%-kal olcsóbb lett a BlitzWolf okos WC ülőkéje

hír
20%-kal olcsóbb lett a BlitzWolf okos WC ülőkéje 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-02-28

A BlitzWolf az előző év legvégén dobta piacra az okos WC ülőkéjét, mely most jóval olcsóbban megvásárolható, mint akkor. A berendezés lényege, hogy igazán kényelmesen végezhessük a dolgunkat ott, ahova még a király is gyalog jár. Főbb tulajdonságai közé tartozik, hogy fűthető és beépített bidé van benne. Ez utóbbi az igazán nagy dobás, mert így higiénikusabban végezhetjük a dolgunkat anélkül, hogy egy külön bidét kéne használnunk hozzá.

Gondolni kell egy ilyen eszköz telepítésére is, de nem akkora probléma, mint hinnénk. Kell neki hálózati áram, illetve a már említett vízbekötés. Ez utóbbi egyáltalán nem gond, mert a tartály miatt ez adott minden vécénél, illetve az áram sem okozhat nagy fejtörést. Mindenesetre ezerszer egyszerűbb beépíteni, mint egy külön bidét, aminek kell a hely, a vízbekötés, csésze, kőművesmunka meg miegyéb.

A BlitzWolf BW-ST01 ülőke megjelenésekor még 83 000 forintba került, most pedig mindössze 66 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük csehországi raktárból. Ez 20%-os árcsökkenést jelent, így most rendkívül jó üzletet üthetünk nyélbe.

hirdetés