hirdetés

Okos WC ülőkét mutatott be a BlitzWolf

hír
Okos WC ülőkét mutatott be a BlitzWolf 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-12-02

Bár Magyarországon nincs igazán elterjedve az okos WC ülőke, egyes ázsiai országokban nagyon kedvelik. Igazából ez teljesen érthető, de hiába hasznos, az európai piacon nem sikerült elterjeszteni ezeket a termékeket. Nyilvánvaló, hogy luxuscikk, és lehet nélküle élni, hiszen egy drágább szállodai fürdőszobában sincs általában, pedig nem ördögtől való találmány. A BlitzWolf is csinált most egy ilyen szerkezetet, amit lehet fűteni, beépített világítással rendelkezik, és a bidé rész is beépítésre került, ami talán az egyik legfontosabb eleme a terméknek.

Az ülőfelület fűthető, így a hideg időben is kényelmesen ücsöröghetünk rajta, a hőmérsékletét pedig természetesen állíthatjuk. Továbbá beépített LED-es világítás is van benne, ami fényérzékelővel szabályozott, így csak sötétben világít, hogy odataláljunk a WC-re.

Az okos WC ülőke nem olcsó, még akkor sem, ha azt a BlitzWolf csinálja. A BW-ST01-nek igen borsos az ára, előrendelési akcióban lehet megvásárolni, és az első 50 darabot olcsóbban adják, de még így is 83 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, viszont ingyen szállítják házhoz, és EU raktárból küldik.

hirdetés