hirdetés

2.1-es Edifier hangrendszer rendelhető 10 000 Ft alatt

hír
2.1-es Edifier hangrendszer rendelhető 10 000 Ft alatt 1
írta: SonkaMod
2021-11-29

Nem ez az első jó Edifier ajánlat az ünnepi időszakban, hiszen az R1850DB polcsugárzókat is nagyon jó áron tudjuk beszerezni, viszont a 2.1-es rendszer teljesen más ligában játszik, hiszen egy belépőkategóriás eszközről van szó, amit leginkább PC-re kötve lehet kihasználni. Nem rendelkezik sok extrával, de az árához képest korrekt a hangja, most pedig még olcsóbb, mint általában.

Az Edifier R101V-t teszteltük már mi is, mert kíváncsiak voltunk rá, hogy a neves gyártó ilyen kis költségvetésből mit tud összehozni. Az eredmény az lett, hogy bár nem zúgtunk bele az eszközbe, tetszett a hangja, és ajánlott vételnek minősítettük, mert kiemelkedően olcsó.

A 2.1-es hangrendszer három hangszóróból áll. Van egy mélynyomó, ami mellé két szatellit hangszóró jár. A mélynyomóba építették bele az erősítőt, így aktív a hangfal, közvetlenül köthetjük rá TV-re, számítógépre vagy egyéb eszközre 3,5 mm-es jack dugóval. 4,5 watt teljesítményű a mélyláda, a kis hangfalak pedig 2-2 wattot tudnak kipréselni magukból, így kijön a 8,5 wattos összteljesítmény. A nagy hangláda 162x226x206 milliméter nagyságú, a benne lévő membrán pedig 4 inch-es. A bekapcsológomb és a hangerő szabályozó kezelőszerv a mélynyomó oldalára került.

Nem kell csodákat várni ettől a berendezéstől, de tekintve, hogy olcsóbb, mint egy átlagos Bluetooth hangszóró, ez nem is baj. Számítógépekhez, gyereknek első hangfalnak, konyhába, műhelybe kitűnően alkalmas. Az átlagára nagyjából 12 000 forint szokott lenni, most viszont ünnepi flash sale-ben van, tehát megvásárolhatjuk már 29,99 dollárért, azaz csak 9800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. A szállítás ingyen jár hozzá, és lengyelországi raktárból hozzák, így még bőven ideér karácsonyig.

hirdetés