hirdetés

12 600 forint a két akkus, egykezes láncfűrész

hír
12 600 forint a két akkus, egykezes láncfűrész 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-09-01

Megoszlanak a vélemények az egykezes kínai láncfűrészről, de többen vannak azok, akik szerint ez egy jó termék. Persze nem hibátlan, de piszkosul olcsón adják, és alkalmi használatra egyelőre hibátlanul teljesít nálunk is. Készítettünk róla tesztet, azt érdemes átolvasgatni, mert vannak benne hasznos infók. Az egykezes fűrész most akciósan rendelhető, így két akkumulátorral is csak 12 600 Ft-ba kerül csehországi raktárból.

Egy ilyen hobbi láncfűrész leginkább gallyazásra vagy metszésre használható remekül. Az ősz pedig már csak egy karnyújtásnyira van, amikor az évelő bokrokat érdemes kicsit megnyírni, ezzel az eszközzel pedig gyerekjáték a feladat.

A Banggoodon ismét remek áron lehet megrendelni, a két akkus kiszerelés, csehországi raktárból is mindössze 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes házhozszállítással a BGHU2520  kuponkódnak köszönhetően.

hirdetés