hirdetés

100 W-os BlitzWolf hangszóró a Black Friday utolsó napján

hír
100 W-os BlitzWolf hangszóró a Black Friday utolsó napján 1
írta: SonkaMod
2021-11-27

A BlitzWolf legnagyobb teljesítményű Bluetooth hangszórója a BW-WA3, ami egy igazi túlélő, így extrém környezetben is használhatjuk. A viszonylag vaskos ár mellé egyéb funkciók is párosulnak, tehát nem véletlen, hogy ez egy magasabb árfekvésű kütyü. Nem is olyan rég teszteltük mi is, tetszett is, még a magas ár ellenére is. Most viszont jóval olcsóbban megvásárolható, így érdemes rá lecsapni.

Igazi strapabíró felépítéssel rendelkezik a BW-WA3, és már ránézésre is elhihető róla, hogy ennek nem fog megártani egy kis víz. IPX5-ös vízállósággal rendelkezik, és a fém háznak köszönhetően biztosan sok pofont is elvisel. Nagyon maszkulin, masszív a burkolat, mindenhol fekete csavarok díszítik a felületeket. Ehhez képest a két oldalán a hangkeltő membránok körül két LED villog, amely megpróbálja lekövetni a hangok ütemét.

A 100 wattos teljesítményhez illő a mérete is, 240x91x82 milliméteres és több, mint másfél kilogramm. Az aljára került egy menetes ¼”-es furat, ide tudunk csatlakoztatni mindenféle kiegészítőt, például tripodot vagy esetleg rögzítő szemet, de alapból van rajta hely akasztónak is. A tetejére kerültek a vezérlő gombok, itt lehet be- és kikapcsolni, a számok között váltani, hangerőt állítani és módot változtatni. Zenét lejátszani tud Bluetooth-on, jack porton, USB csatlakozón és SD kártya olvasón keresztül is. Egy érdekes feature, hogy az USB-n tölthetünk más eszközt, tehát powerbankként is tud funkcionálni. Az aksija 5000 mAh kapacitású, és ezzel körülbelül 12 órányi zenét lehet hallgatni, újratölteni pedig Type-C porton keresztül lehetséges.

Érdemes róla elolvasni a tesztünket, ott minden jó és rossz tulajdonságát megemlítettük. Alapból ez egy majdnem 30 000 forintba kerülő hangszóró, de most a Black Friday alkalmával már sokkal jobb áron megvásárolhatjuk. Ha felhasználjuk a BGWA3CZ  kuponkódot, akkor már 21 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük, ingyenes és áfamentes szállítással, EU raktárból.

Frissítés: A termék néha eltűnik CZ raktárból, valamikor pedig újra elérhető, tehát megeshet, hogy rákattintva nem tudjátok megvásárolni a fenti kuponnal!

hirdetés