hirdetés

10 000 forintért adják az ózongenerátort

hír
10 000 forintért adják az ózongenerátort 1
írta: hajas
2020-11-27

Alapos fertőtlenítéshez az emberek többsége különböző drága fertőtlenítőszereket vesz, melyek károsíthatják egészségünket és a környezetet is.  Szerencsére ma már léteznek modern és hatékonyabb megoldások, az egyik ilyen nem más, mint az ózongenerátor. A hónap elején mi is beszereztünk egyet, de több olvasónk is rendelt a gépből. Most egy másik, ígéretesnek tűnő modellre bukkantam, amit 10 000 forintért rendelhettek meg Aliexpressről.

Az időt a készülék oldalán található időzítő segítségével állíthatjátok be, majd ha ez lejárt, akkor a gép automatikusan kikapcsol. Fontos, hogy ezután tilos rögtön bemenni a kezelt területre, minimum 45 percet, de inkább egy órát érdemes várni, mielőtt beléptek a szobába, ugyanis ennyi idő alatt bomlik le az ózon oxigénre. Ezután pedig ismét egy alapos szellőztetés szükséges, ugyanis az ózonnak erős, de nem túl kellemetlen szaga van. Fontos! Az ózon egy mérgező elem, ezért mindenki csak a saját felelősségére, nagy körültekintéssel használjon ilyen berendezéseket.

Az Aliexpressen most a Black Friday keretein belül 10 000 forintért csaphattok le rá. Ehhez szükségetek lesz az OZONE777 kódra, valamint a 2 dolláros store kuponra. A gépet spanyol raktárból rendelhetitek meg, így néhány nap alatt, szállítási-, áfa- és vámköltségek nélkül viszi ki hozzátok a futár.

hirdetés